Award Winning Cutting Space Hair Salon

Wei-Pin Wu and Chao-Yang Chen Illustrates The Cutting Space Hair Salon

Wei-Pin Wu and Chao-Yang Chen, the project leader of the award winning work Cutting Space - Hair Salon by Wei-Pin Wu and Chao-Yang Chen illustrates, In the 97 square-meter space, design team regard hair styling as a means of expressing the layout of space; thus, them re-tailored, thinned-out, and re-allocated the possibilities of the salon space from the inside out. But in order to adapt to the environment, this consideration produced interesting allocations during planning. The space after tailoring was re-imagined.At the same time, it also provides an effective visual focal point, where the spatial textures of the color boundaries bring a sense of partitioning conflict to the users, creating a new salon space experience..

Award Winning Cutting Space Hair Salon Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=75035

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Designer Wise News homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2020 Designer Wise News - designerwise.com - All Articles